SZOLGÁLTATÁSAINK


Arcfestés

A festékek speciálisan bőrbarát, allergiamentes anyagokból készülnek, az arcfesték gyerekeknek is kiválóan használható és a gyerekek arca is festhető. Intenzív színű, magas minőségű, vízbázisú profi arc és testfesték. Szép, élénk erős színek. Nagy pigment tartalmú, ezért jól fed. A festék száradás után nem kenődik el, bő vízzel és szappannal eltávolítható.

Lufifigurák

A gyermekek imádják a lufikat, főleg, ha a lufihajtó a kedvenc figurájukat készíti el számukra. 10 féle választható színből, 20-30 féle lufi figurákat készítünk a gyermekeknek. Kard, csiga, teknős, kutya, cica, virág, repülő, tacskó, dínó...stb. Kiváló minőségű lufikkal dolgozunk, és ha játék közben kipukkadt...készítünk egy másikat.

Csillámtetoválás

Alapanyagok mindegyike bevizsgált, ellenőrzött forrásból, az EU-ból származik, allergizáló anyagoktól mentesek, gyermekek bőrén is biztonságosan használhatók. Tartósság: 7-14, vagy több nap. Növekszik a tartóssága ha fürdés után csak lazán felitatjuk a vizet róla. Kézfejről, illetve olyan helyről, ahol rendszeresen dörzsölődik, mindig hamarabb kopik le a festés, mint a test egyéb részeiről.

Óriás buborékok

A szivárvány minden színében pompázó, varázslatos buborékok a gyermek lelkületű felnőtteket is elvarázsolják, míg a kissebb korosztályt önfeled kacagásra és bubi pukkasztásra ösztönzi. A buborékok több féle méretben kérhetőek, a 100ft.os nagyságtól, akár az 1méter átmérőig. Egyszerűen mindenki imádja.

Henna

Csak friss természetes alapanyagokat tartalmazó, natúr henna pasztával dolgozunk, összetevői: 100%-os henna levél, eukaliptusz olaj, cukor, citrom és vízből áll. Tartósító-, színezék-, és adalékmentes - így a használata 100%-ban biztonságos. Csak natúr hennával dolgozunk, így a kész paszta a bőrön először narancssárga, majd barna színű lesz!

Arany és ezüst tetoválás

Vízálló testékszer. Tested látványos ékszere lehet, amit könnyen változtathatsz alkalomhoz vagy ruhához igazítva. Nem számít, hogy bulira vagy estélyre készülsz minden esetben találsz magadnak megfelelő csillogó mintát arany és ezüst színekben. Népszerű és dekoratív testékszer, melyet bármelyik testrészeden hordhatsz akár a strandon, akár egy buliban, de még a hétköznapokat is feldobja ragyogásával. Tartóssága 2-7 nap, bőrtípustól és igénybevételtől függően!

Fesztivál csillám

A vendég választja ki a tartósságot. Lehet vízálló, akkor csillámtetoválás ragasztóval kerül a bőrre, vagy vízzel könnyedén lemosható, ez esetben vazelinnel kerül felhelyezésre a bőrfelületre. A fesztivál hangulatát a különböző őrlemény nagyságú kozmetikai csillámok adják, a csillámpor mellett, flitterek, és kövek teszik még ragyogóbbá a fesztivál hangulatot. Tartóssága 0-3 nap.

UV. testfestés

A festékek speciálisan bőrbarát, allergiamentes anyagokból készülnek, az arcfesték gyerekeknek is kiválóan használható és a gyerekek arca is festhető. Intenzív színű, magas minőségű, vízbázisú profi arc és testfesték. Szép, élénk erős színek. U.V fényben ragyognak, csodás látványt adnak viselőjének. Nagy pigment tartalmú, ezért jól fed. A festék száradás után nem kenődik el, bő vízzel és szappannal eltávolítható.

Buli Tetkó (Ideiglenes Tetoválás)

Igazi tetoválás hatású vízálló, alkohol bázisú testfesték, amelyet különböző színekben próbálhatsz ki. Tartósságuk 2-4 napig is kitart. Felvitele sablonnal, vagy airbrush festő pisztollyal történik, minta nagyságától függően.

Kézműves foglalkozás

Tematikus kézműves foglalkozásaink, akár a cég profiljának megfelelően, vagy az újrahasznosítás témakörében is kérhetőek. A gyerekek és felnőttek is nagy előszeretettel barkácsolnak, vágnak, ragasztanak, büszkén viszik haza a kész alkotásokat. Egy-egy kézműves foglalkozás alkalmával, több korosztály igényeit figyelembe véve, kis idő igényű remekműveket készíthetnek. Az ár minden esetben egyedi elbírálás alá esik.